Mor med baby

Put baby i vognen og ta´ evt din mødregruppe under armen, til en dag med masser af selvforkælelse,  babysnak og lækkert hår. ( Du er også hjertelig velkommen uden mødregruppe.)


Nu har du muligheden for at få ordnet hår uden at tænke på problemer med pasning, amning eller udsættelse for farlig kemi. Der er barnevognsparkering, du kan amme og samtidig sidde sammen med andre mødre og udveksle erfaringer. Vi hjælper hinanden og det generer ingen hvis din baby græder eller du pludselig skal give mad eller skifte ble.


Fordelen for dig og din baby er først og fremmest at der ingen kemiske dampe er i salonen. Da vi som de eneste på Lolland og Falster er en certificeret GRØN SALON, arbejder vi ikke med skadelig kemi.

Vi rådgiver i make-up og giver altid tips og løsninger til styling til dig som nybagt mor.

Vi har et stort udvalg af svanemærket produkter og vi kan undgå parfume så vidt det ønskes.


Vi har en lukket gård hvor barnevognen kan stå med baby trygt og uforstyrret.(husk babyalarm;)) Der er  pusleplads, højstol og legetæppe til rådighed og vi serverer altid økologisk kaffe, the, cacao, hyldeblomst eller vand.


Er i en mødregruppe på min. 4 mødre giver vi 10% på behandlinger og 15 % på produkter i mødregruppe-rabat hvis i kommer samlet.


Kontakt salonen via telefon 51491624 el mail kickimerkel.dk@hairtools.dk for at booke tid.